Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 mai 2012

UNPR imar care face safteaua!

Peste tot in Bucuresti (mai exact in sectorul 2) iti zambeste usor cazon acest Mos Teaca al administratiei locale. Cu haine civile sau militare, tot are privirea aceea specifica a celor care au fost ofiteri inainte de 1989. Se crede a fi salvator pentru sectorul pe care il pastoreste. Deja a inceput sa stranga obiecte pentru viitorul muzeu personal al ontanismului.
La el se intra cu aprobare speciala si introdus de catre un om al locului. Se ia o pozitie militareasca si  se asculta generalisimul vorbind. NU cumva sa il intrerupi! Audienta inceteaza instant! Te adresezi cu fraze scurte si concise. Si astepti sa te lasi cuprins de intelepciunea si marinimia generalisimului.
De obicei toate audientele se termina cu strangeri de mana, zambete si promisiuni. Si apoi ajungi pe mana unui consilier sau specialist din Primarie. Si sa te tii!
Si daca totusi pierde alegerile?
Un fior rece ii cuprinde sira spinarii.
Asa ca va apela din nou, de data asta masiv, la arma secreta!
SAU : Cand o minoritate domina o majoritate!
Ati observat cumva ce este afisat pe toate (dar absolut toate) florariile din sector. UNPR!!!! Si pe toate tarabele de prin OBOR. Sau oriunde s-a putut negocia cu minoritatea pentru viitorul mandat.
NU NU, NU a venit personal cu pantalonul cu vipusca sa promita chirii mai mici la florarese sau la micii "comercianti". Sau alte facilitati!
Pactul s-a facut prin retelele subterane de influenta.
Voi il votati si aveti viitorul asigurat!
Nu o sa aveti probleme cu spatiul sau cu politia comunitara!
ETC! Tot ce tine de primarie este de acum OK!
Asa ca avem angajament total din partea minoritatii! Ca doar sunt votanti!
Daca punem la socoteala si cei care au degustat si fasolea ostaseasca si alte pomeni, atunci 50% din primul tur nici nu e prea greu!
Acum nu e vorba de program, de doctrina, de idei sau viziune!
Este vorba de perpetuarea suveicii bine puse la punct cu parcurile, cu locurile de joaca, cu astfaltarile, cu reabilitarea termica etc.
Nici macar auditul auditului nu poate sa răzbească in hatisul firmelor agreate!
Asa ca :
Sa votati bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu