Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 mai 2012

Cine a spus ca PSD nu avea program de guvernare?

CINE???
Poate nu avea pentru intreaga Romanie dar sigur a avut un program de guvernare pentru Inspectoratul de Stat in Constructii.
Asta nu suna a program :
""
- 7 mai - Cabinetul Ponta depune jurământul.
- 8 mai - prima şedinţă de Guvern condusă de Ponta. ISC trece din subordinea Ministerului Dezvoltării în cea a Guvernului, iar inspectorul general e numit şi demis de premier.
- 11 mai - este demisă Ruxandra Carmen Berszan de la şefia ISC.
- 18 mai (vineri) - Ponta semnează decizia de numire a lui Constantin Grăjdan în funcţia de inspector general al ISC. Decizia este publicată în aceeaşi zi.
- 21 mai (luni) - prima zi de lucru a lui Grăjdan la ISC.
- 22 mai (marţi) - Grăjdan semnează adresa către ICCJ prin care retrage Inspecţia din procesul lui Adrian Năstase şi susţine că nu există prejudiciu.
- 22 mai - adresa e depusă în instanţă.
""
Oare nu se vede clar o premeditare? Ce altceva s-a mai miscat si transformat cu atata viteza in Romania candva?
Motivatia noului sef ISC este cel putin hilara:
""Am facut acest lucru si pentru ca se implinesc 150 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a infiintat aceasta structura""

Si totusi adresa vorbeste de la sine:

A fost clar o portita de salvare studiata si este parte dintr-un plan de salvare si spalare de pacate a fostului premier acuzat in dosarul "Trofeul Calitatii".

Daca am avut la inceput o oarece senzatie ca PSD si-a schimbat si blana si naravul, acum stiu sigur ca daca a schimbat blana perversitatea si diabolicul a crescut.
Asa ca Domnule Victorash nu sunteti decat o marioneta in mana parintilor fondatori ai coruptiei de stat si partid. A statului mafiot care sta sa renasca.
RUSINE!!!
Si RUSINE si PNL pentru ca de dragul omorarii lui Basescu trage in mlastina coruptiei absolute un partid care trebuia sa insemne cu totul altceva pentru Romania!
Lucrurile sunt chiar ceea ce par a fi!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu