Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 mai 2012

A inviat Adrian! Adevarat a Inviat!

Am crezut ca vorbele " Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fi " reprezinta o certitudine vesnica. Dar trecut prin purgatoriul media si iesit aproape imaculat din lupta cu justitia romana, a scos iarasi capul in fruntea stirilor. Si a inceput din nou sa predea cursuri despre Romania lui Nastase.
Cand in sala de judecata a apostrofat judecatoarea, am crezut ca a fost o exagerare a presei (cum nu existau inregistrari ......sau, ma rog, nu erau publice!).
Dar a sosit si momentul cu adunarea revolutionarilor. In fata careia a tinut un discurs mobilizator si edificator.
Am inteles ca a Inviat. Cu adevarat. Si ca nimic nu ii mai poate sta in cale. Nici macar cel care l-a vanat si l-a redus la o simpla prezenta fantomatica prin Parlament.
Dar a trecut vremea lui Traian Adrianoctonul!
Acum lupta sfanta impotriva Adrianoctonului e condusa de Victor cel Mare si din umbra de Ion. Ion pozitiv sau negativ! Depinde din ce parte a electrodului vezi problema.
Sunt ingrozit de ce ar fi posibil sa urmeze.
O justitie in patru labe meditand la dilema caprei , institutii debile si anemice abandonate in mana unor sefi preaputernici (USL)care nu dau doi bani pe legi si Constitutie. Si renasterea unui sistem (mafiot) care acum este usor paralizat si timorat de perspectiva DNA-ANI-ICCJ- Rahova!
Sunt de asemena convins ca se vor crea mii de locuri de munca pentru bugetari. Adica toti directorii si directorasii numiti de PDL vor fi demisi, arestati sau compromisi. Si o intreaga garnitura USL asteapta cu motoarele duduind sa fie numita pe "fonctie". MII de posturi!!!!!!!! Incepand de la administratia locala a unei comune pana la Guvern!
Iar reuniunea de azi a revolutionarilor am simtit-o ca o falanga macedoneana in lupta pentru suspendare, cu ample lupte de strada in zona Cotroceni.
Asa ca : "HAI LA LUPTA CEA MARE !"
Traiane : Ceea ce nu ucizi definitiv politic nu te lasa sa traiesti si cine stie, poate te si suspenda etern!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu