Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 mai 2012

Arta de a guverna de la TV!

Era o vreme cand deschideam TV si dadeam peste Monica Tatoiu! Invariabil!
Acum am ajuns sa deschid TV si sa dau numai peste Victor Ponta!
Si eu care credeam ca guvernarea implica mai mult munca si mai putin expunenerea media. Se pare ca fac parte din categoria Emil Boc!
Asa ca nu imi mai ramane decat sa constat ca unde e rost de filmat in direct hop  si Victorash! Sau unde nu este deja echipa de filmare, I PAC DAU DE STIRE DOMNIEI TALE ca am de gand sa ma duc acolo!
Dimineata la Bruxelles, seara la Romania TV. Dimineata la Realiatea TV, la pranz la Antena 3 si mai pe seara la B1TV.
Un adevarat showman. Spectacol fara limite!
La asta se rezuma oare guvernarea?
Se pare ca da!
Si acum hopa si in Afganistan!
Victorash are entuziasmul unui om care si-a gasit o jucarie pe care a visat-o de cand era mic. Si de care nu se poate desparti!
Problema cea mare este ca (asemenea copiilor mofturosi) jucaria lui Traienel pare mai frumoasa. Si acum o vrea pe aia. Ca daca reuseste sa mototoleasca Constitutia si se mai zbarleste la Seful Curtii Constitutionale poate reuseste sa-i fure prerogativele lui Traienel. Care si el este suspect de timid. Doar isi arata eficienta facand poze cu copiii americano-romani! In timp ce moara hodorogita Marga tot arunca talas si rumegus pe gura! Noroc ca la discursul Presedintelui erau sarmalele calde ca altfel cine stie cu fine facea poze dl. Marga!
Cum evolueaza lucrurile USL va avea majoritatea , PPDD va fi a doua forta a momentului iar PDL (verde sau portocaliu ) va fi undeva cap la cap cu UDMR!
Sa votati bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu