Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iunie 2012

UN PRicinos acuza!

Azi am descoperit un loc de joaca pentru copii si nu numai. Amplasat intr-o zona in care iti este si frica sa parchezi masina daca ai stii sa ajungi acolo. Asta se intampla in sectorul doi. Si locul este pe soseaua de Dragonul Rosu lipit de calea ferata de Calarasi, dar vis a vis de sosea!
Un maidan de 20.000 de metri patrati transformat peste noapte in locuri de joaca, piste de role, terenuri de sport (unul si cu nocturna) si zeci de aparate de fitness. Lemnul folosit este de masaranduba, aleile sunt betonate si marginite de caramizi speciale de import iar gazonul este din acela la rola. Copacii sunt toti de gradina botanica. Una peste alta, pare a fi o investitie de peste 4.000.000 euro!!!! Noroc ca trona un panou care ne anunta ca lucrarea a fost finantata prin programul REGIO! Ura, am luat banii de la UE!
Dar imediat bucuria s-a tranformat in stupoare. Toate aparatele de fitness ( si sunt peste 100) aveau pe ele eticheta de PRC, adica din China. La cat ma pricep eu, fondurile REGIO se pot accesa doar daca cumperi marfa doar din UE!? Si atunci?! Cine e in eroare. Etichetele sau REGIO!?
ALO domnul OLAF se aude????
Calitatea umana din zona este la cel mai inalt nivel. Dovada stau miile de coji de seminte si doze de bere risipite pe jos.
O doamna cam la 70 de ani care tragea la fiare mi-a lasat dovada conștiinței civice actuale.
La intrebarea unor pirande despre votul catre actualul primar, raspunsul a fost surprinzator si pentru mine:
Da-l dracu, ca daca facea si el o piata, un dispensar sau venea autobuzul mai des poate il votam. Asa sa ramana cu parcul lui cu tot, ca are Samir unde sa dea petrecere!
OUPS! Valorile fundamentale raman totusi neclintite!
Oare o lua in calcul asa ceva cand isi tine mana la inima in afise?????
Sa  fie hipertensiv oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu