Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 iunie 2012

Politicienii au talent !

Poporul roman in goana lui dupa senzational a regretat incheierea sezonului II de la "Romanii au talent". Asa ei au vizionat aproape 4 zile si nopti superproductia "Politicienii au talent".
De castigat a castigat tot un mentalist cu un numar de sfidat moartea sau justitia. Numarul a fost complex si a avut nevoie de mai multi asistenti. Si a fost preluat in direct de toate televiziunile. Marele premiu a fost insa prostirea poporului roman.
Si incep cu preambulul : " Putem noi ca oameni sa scapam de un glont in cap? Putem noi ca oameni sa scapam de o sentinta definitiva? Aproape ca reusise sa sfideze ambele provocari! Dar fatalitate! Din publicul spectator au aparut fluieraturi pe motiv de trucaj! Si atunci din magician a devenit un gainar!
Pregatirea numarului a inceput in culise cu un telefon. Oare si asta a fost interceptat??? Eu cred ca DA! Un scenarist de doi bani trimite un Dorel si un alt Dorel sa ii ia pulsul Magicianului intre termopanele din Krikor H.Z. In acelasi timp pe firul scurt IR o suna si pe dna Grasu! Si mai suna si la VP si TB! Care ascultase in live convorbirile deja efectuate si stia exact situatia. Si ca nu se respectase procedura de apelare la 112! A si avut grija sa transmita un mesaj subliminal ca s-a interesat de starea de sanatate sunand la 112 unde nu era nici o solicitarea pentru AN!
Dorel si Dorel trecand prin marea de hiene din presa intra in fortareata din Krikor H.Z. Unde are loc numarul : "uite glontul, nu e glontul" ! Ciudat este faptul ca echipa de criminalisti a gasit a doua zi in tocul usii 2 (doua) gloante!!!! Unul de la repetitie si unul de la "direct"!?
Si asa apare fularul de 500 de euro care mascheaza gatul cu sau fara glont!
Se pare ca noi putem ca oameni sa scapam de glont. Mai ales daca te consulta un chirurg cardiolog! Noroc ca nu era de garda un ginecolog!!!!!
Incepe pelerinajul ca la Mausoleul lui Lenin! Toata floarea cea mareata a PSD vine sa se prosterneze in fata icoanei doctrinei de stanga! EMOTIONANT! Sau mai pe scurt EMO!
Un nou plagiat apare : Sper ca esti fericit TB! Sau cum suna originalul : Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!
Vorbe grele spuse si de la dreapta si de la stanga!
Institutiile statului roman au ramas tampite cateva zile!
Noroc ca interceptarile curgeau pe banda!
Si ce sa vezi (auzi)! Dom' doctor B. spune clar si raspicat in intimitatea unei discutii (sper ca nu cu VP) ca AN este bine merci si ca el il tine pe sedative!
A mai fost si declaratia total nefericita a doctorului Lascar care nu putea nici confirma nici infirma inscenarea!!!!
Toate astea au pus pe foc CSM! Si DNA!
Intr-un exces de testosteron au inceput sa aplice legea!
Si dopamina din capul lui AN a fost brusc dispersata de LEGE! Ea chiar exista cu toate ca tenebrele trecutului au incercat sa reinvie manevre oculte momentan disparute!
NU LE-A MERS!
Si reapare ambulanta si targa.
Care acum cara un om bine merci (asa parea) .
Ceea ce m-a frapat cel mai mult a fost privirea lui AN!
Am simtit " EYE OF THE TIGER!"
Sincer, un tigru chiar si sedat isi paralizeaza prada dintr-o privire!
Acea privire am simțit-o eu!
Nu era privirea unui om care acum cateva zile incerca sa se sinucida! Era privirea unui om insetat de RAZBUNARE!
Politicienii au talent! Dar doar unul a fost "EL INSUSI"
Si asa a si ramas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu