Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 iunie 2012

O luna de prosperitate!

A trecut deja o luna de cand MRU a plecat invins fiind de o lovitura de palat. Caci asa se mai poate numi jocul democratic cu schimbarea aliantelor. De dimineata ai o majoritate parlamentara si pana seara o pierzi. Dar totul este perfect democratic, la fel si suspendarea Presedintelui. Ca ultimul borfas!
Sper ca ati observat ce bine se traieste in Romania. Ce fericiti sunt pensionarii si bugetarii. De cei din privat ce sa mai vorbim. Tara canta de fericire.
Lasand gluma la o parte, pe langa multe balbe, in final hotararile lui Victor Ponta au fost corecte.
A inghitit toate greselile si a luat decizia corecta. Dar daca vigilenta mass-media era scazuta si reactia nu era imediata nu stiu ce sa zic. Poate a testat si el putin marea cu degetul.
In principiu sistemul functioneaza bine. Mass-media e cu ochii pe putere, PDL e semivocal si lucrurile nu au luat-o razna.
Mai putin promisiunile. Care toate erau aplicabile din prima zi de guvernare. Acum au devenit mult mai nuantate si eventual si in 16 rate!
Trag tot mai des concluzia ca sistemul actual cu doi poli de putere (Cotroceni si Victoria) ramane singurul valabil pentru a evita excese de ambele parti.
Un balet in doi, in care fiecare vrea sa conduca dansul si fiecare are un alt picior in fata. Zeus e cu dreptul in fata si Victorash e cu stangul.
De solutii economice viabile si salvatoare poate vine vorba dupa alegeri.
Singura grija este demascarea jafului portocaliu.
Poate si chiar cred ca asa si a fost. Dar unde sunt solutiile miraculoase? Unde sunt specialistii? Tot pe la TV?
Singura schimbare remarcabila este explozia de aparitii in media si de prezentare a unor realizari nerealizate.
Sa zicem ca o luna este insuficienta!
Dar pana la alegerile generale sigur vom avea o imagine clara asupra vointei, priceperii si integritatii Guvernului!
Sa votati bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu