Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 iunie 2012

Masculul ALFA!

In politica lucrurile nu sunt totusi asa de complicate. Sunt construiti pe modelul haitei. Iar ideologia se manifesta in modul cum isi ataca prada. Daca sunt de dreapta, ataca prada de pe dreapta si sar la carotida, daca sunt de stanga, ataca de pe partea stanga si sar tot la carotica. Invariabil cei de centru, ataca din fata si se opresc tot la carotida! Cam asta este politica. Declara cu mandrie ca scopul unui partid este preluarea puterii. Si in subsidiar ar mai fi si distrugerea adversarului. Si dupa ce toate astea reusesc isi marcheaza teritoriul de prada. Sa zicem cu urina portocalie. Sau verde, dupa caz si necaz!
Modelul fiind explicat in fruntea haitei este masculul ALFA. Care isi aduce prin preajma si cateva femele blonde (neaparat nu ale lui) care sa ii etaleze potenta si sa dea boala in haita invinsa. 
Cine isi imagineaza ca puterea se obtine de buna voie si este cedata atunci este un naiv. Puterea se castiga prin lupta si noul mascul ALFA il invinge pe vechiul mascul ALFA si il alunga complet din haita. Eventual ii ia si femelele sau le alunga si pe ele!
Va mai aduceti aminte de "nu vrem Kent, cafea valuta......" Ala a fost un exemplu clar de emasculare politica si alungare din haita.
La inceput haita are un nucleu redus. Sa zicem 7%. Odata masculul alfa instalat haita creste la 20% si prin alianta cu o alta haita condusa de nevolnici ajunge sa depaseasca 50%. Si de acolo totul este posibil! 
Cine cauta masculul ALFA in Aleea Modrogan chiar nu a inteles jocul politic.
Si daca cineva chiar vrea puterea nu se roaga sa o primeasca. 
Il trazneste si ii ia puterea si ii inchide poarta haitei definitiv.
Pentru ca turma asta vrea:
SANGE!!!
De mascul ALFA !
Si atunci haita este iertata si poate iesi din nou la vanatoare!
De bizoni mioritici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu