Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 iunie 2012

Ce se intampla cu Romania?

USL a luat puterea si a constatat ca de fapt nu prea a luat puterea. Ca de fapt exista separatia puterilor in stat si ca mai exista si institutii democratice destul de puternice!
Hai sa vedem:
- A pierdut deja 3 ministrii si se pregateste al patrulea (care e ca varza de Cluj);
- Presa a facut mare tambalau pe plagiat (hai sa fim seriosi si cu doctoratele astea, numai cine nu si-a pus ambitia si muschiul in functiune nu l-a luat!);
- Justitia functioneaza si da si verdicte cu executare!;
- CNA amendeaza cea mai mare antena din tara cu 50.000 RON ;
- DNA ia la intrebari si doctori si politisti  si bine face!

Pai asa ceva se astepta USL sa gaseasca in tara. Asa un haos? Adica un simplu telefon nu mai rezolva problema? Sa stea ministru de interne cu un infractor pe fir sa-l roage ce si cum. Sa faca tot el pe telefonistul si sa anunte ambulanta si politia! Si saracii medici (unii) de la Floreasca sa nu mai poata sa scoata un bolnav de cancer in stadiu terminal ( Omar Hayssam ) din puscarie?
Unde sunt vremurile cand cel de la capatul firului se scula in picioare si nu mai respira spunand doar : Am inteles! Sa traiti!
Asta este grav si necesita timp de curatire. De orice urma de democratie.
Mai intai trebuie sa scapi de moshtalaii de la Curtea Constitutionala, de tinerii morali de la CSM, sa desfintezi DNA sa o pui in lanturi pe Kodrutza, sa ii exilezi pe toti cei din CNA si sa ii belesti pe toti de la ANI! Si inca cati mai sunt!
Cand sa ai timp de toate astea? Si sa nu urle presa. Si sa dai si la pensionari si la bugetari oscioarele promise!
Ce se intampla oare cu Romania? Oare chiar ceea ce s-a facut sa fie ireversibil. Dupa cum constata cu stupoare USL se pare ca asa este!
Atunci Traiane poti sa pleci in croaziera! Tara este pe un fagas! Bun sau rau, urmeaza sa vedem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu