Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 iunie 2012

Dictatura democratiei sau democratia dictaturii?

De ceva timp asist cu stupoare cum hidoasa fata a abuzului si a violului institutiilor democratice se face tot mai des vazuta! Si cum este aplaudata, justificata si adulata!
Reteta a inceput deja sa devina simpla. Tot ce nu ne convine trece sub generoasa acoperire a guvernului. In subordinea guvernului. Si din aceasta reorganizare se scutura orice urma de gandire altfel si de personaje incomode!
A aparut un nou pat al lui Procust. Cel de la Guvern! Unica masura posibila in tara asta!
Vrem sa nu apara ceva, sau vrem sa apara cu celeritate, in Monitorul Oficial, pac cu el la Guvern!
Am vrut sa nu existe prejudiciu la ISC pac cu el la Guvern!
Nu ne placea de papionul lui Patapievici pac cu IRC la Guvern!
Nu ne simtim confortabil cu doctoratul radem ambele foruri de judecata de pe fata pamantului!
Vrem sa taiem conducta de fonduri portocalii pac cu Hidroelectrica in insolventa!
O sa ajungem ca in subordinea Guvernului sa fie intreaga tara!
Democratia reprezentativa are multe hibe. Dar o minte diabolica a adunat tot ce este mai vulnerabil in tara asta si acum da atacul final in punerea cu botul pe labe a tot ce simte si gandeste altfel!
Asa s-a nascut si intrebarea: Democratia incepe sa traiasca in Romania instaurand o dictatura mascata sub bunele intentii democratice sau deja am adus dictatura la putere care ne mai lasa cateva mofturi democratice la indemana?
Aveam o majoritate parlamentara si romanii nu erau multumiti. A fost o lovitura de Parlament prin implicarea activa a traseistilor si balanta puterii s-a schimbat!
Am inteles ca actualul guvern va gestiona tara pana la alegerile parlamentare din iarna! Si ca va asigura alegeri corecte!
Si asta pentru ca nu este nascut din vointa poporului exprimata in cadrul ciclului electoral. Chiar si la final de ciclu electoral regulile trebuie respectate!
Si cand colo ne trezim cu o noua putere pusa pe dărâmat instutitii democratice pentru ca par facute dupa chipul Creatorului. Cu chelie si putin șașie!
Tot incerc sa gasesc si bune intentii in actul democratic! Dar nu pot!
Tot incerc sa vad si lucruri bune! Dar sunt prea putine!
Si tare ma tem de mostenirea ideologica a FSN! Si de exprimarea ei prin Mineriade sau de perversitatea statului roman intre 2000 si 2004!
Onor popor roman: Chiar daca femeile dace au fost violate de soldatii romani asta nu inseamna ca asta este singura mostenire genetica a romanilor!
Romania trezeste-te!!! Sau macar nu mai dormita cu televizorul deschis!
Si gandeste putin si cu mintea TA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu