Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 aprilie 2012

Motiunea pamfletelor

Cand scriu aceste randuri mai sunt doar cativa alesi sa-si exprime oful de la tribuna Parlamentului. Pana la vot mai e ceva. Si eu cred ca motiune nu va trece! De fapt nu prea vrea nimeni cu adevarat sa treaca!
Ceea ce m-a fascinat pe mine a fost tonul si discursul celor 3 actori principali.
Unui Ungurean,
Altu-i Pontean
Si mai e un Antonescean!
Care se vorbira,
Nu se sfatuira,
Si indelung se bascalira!
Totusi pentru mine aceste discursuri nu le pot disocia de discursul lui MM STOICA (da ala care nu moare in genunchi in fata lui JJ) de la conferinta lui de presa de ieri.
Am urmarit la radio lectia de logica, semantica si gramatica! A fost ratiune in stare pura.
Iata mostra:
http://tv.gsp.ro/Mihai-Stoica-Nu-e-vina-mea-c-pentru-ei-limba-rom-n-22872.html
Concluzia:
Limba romana e primejdioasa!
Acelasi tip de discurs l-am auzit si astazi la dezbaterea motiunii de cenzura. Si de la Ponta si de la Antonescu. Un discurs de excitat galeria si de umilit adversarul!
La atat se rezuma lupta politica.
Pe ei , pe ei pe mama lor! Asta ar mai trebui scandat in Parlament! In rest nici o diferenta intre galeria rapidista, stelista si Parlament. Iar MM Stoica poate sta alaturi, ca discurs, de titanii politicii romanesti contemporane. Poate nu este timpul pierdut!
Discursul lui MRU a semanat cu discursul premiantului clasei chemat in Cancelarie sa dea socoteala de faptul ca a fost prins copiind. De pe fituica lui Zeus! A fost tafnos, arogant si putin prea elitist pentru plebea Romaniei.
Asa ca asta este noua generatie de politicieni.
Care capata imediat reflexele greilor, care sufera de lehamite intelectuala si care in esenta este din acelasi aluat cu cei care au condus Romania pana acum. Si asta fara nici o exceptie!
Aflu ca inca unul si-a Croit(oru) drumul spre USL.
Drum Bun!
Iar discursul dlui Paleolugul plin de pauze cu AAAAAAAAA a fost sterp ca o gutuie amara. Halal intelectual!
Am vazut si discursuri libere (nu citite) ceea ce implica un serios efort intelectual pentru cineva care se lupta cu prezenta in Parlament! De unde atata energie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu