Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 aprilie 2012

Kill-i-man

Un partid politic este organizat aidoma unei haite. Are un mascul ALFA la vedere si alti masculi alfa mai prin spate. Cel din fata de multe ori este marioneta celor din spate. Si de fapt este un masculutz alfutz. Uneori chiar crede ca stapaneste jocul. Si atunci incepe sa isi arate coltii prin ograda. Si mai emasculeaza cate vreun rival. Adica vine pe terenul lui de vanatoare si isi marceaza zona cu propria urina. Adica numeste sef de organizatie pe un apropiat. Pentru ca asa functioneaza partidul. Cu oameni de incredere. Nu cu principii sau doctrina. NU! Vi la putere si incepi sa-ti numesti fiare de incredere pe unde sunt punctele esentiale.
Si cel surghiunit. Ce sa faca? Apare si el pe la TV si incepe sa-si varse oful.
Ce ciudat cum in ultimul timp toti matrasitii au avut parte de PRIME-TIME!
Asa este jocul politic pe la noi si aiurea.
Dar cu doctrina cum ramane? Mai exista oare asa ceva? Sau pur si simplu singura doctrina este preluarea puterii. Si dupa ce puterea se ia se mai arunca si o ciosvarta la electorat.
A fost victima Chiliman. Nu o victima inocenta. Jocul se numeste mananca si ai grija sa nu fi mancat. Sau in cel mai rau caz sa fii in gasca celui de la conducere. Daca esti un potential pericol pentru pozitia si interesele sefului sa te astepti sa fi mazilit.
Sau Kill -i- man-it !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu