Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 iulie 2012

Violatorii in serie!

Nascut din violul trupelor romane asupra mandrelor si frumoaselor femei dace, poporul roman iubeste la un nivel subliminal violul si il admira oarecum pe violator. Care poseda virilitate, putere de actiune, dar nu poseda moralitate si nici legalitate. Dar astea deja sunt detalii neimportante in valvatoarea actiunii. Pohta ce o pohteste este mai importanta.
Asa ca de-a lungul timpului am distins doua feluri de violatori. Unul care a violat persoane si personalitati si altul care a violat institutii si principii democratice.
Cand stau si ma gandesc, parca e mai grav sa violezi institutii si principii. Dar pana la urma tot viol ramane si intr-un caz si in celalalt! Hai sa zic ca persoanele violate pote isi meritau viloul! Dar cine sunt eu sa imi dau cu parerea si cine este el sa violeze cu zambetul pe buze si sa trimita pe centura politicii atatia oameni care la un moment dat i-au fost fideli si impartaseau aceeasi dragoste platonica.
Oare cati dintre cei violati nu au fost consilieri prezidentiali si au fugit de au mancat pamantul din functie. Si cati dintre ei au scapat de caracterizari caustice dupa divort? Ultimul violat a fost un arab de treaba. Chiar treaba de urgenta. Si el a fost manjit de sus pana jos cu aprecierile cele mai votate din stat.
Ce sansa avea asa un om sa-si restabileasca prestigiul si onoarea sa-i fie "reperata"!
Dar cum este un viol in masa asupra institutiilor?
Un fel de gang-bang asupra Constitutiei?
Victimele sunt prea anemice sa tipe, unora le si place in speranta sa devina concubine, si cei de pe margine ridica usor din umeri.
Tot ce se naste in aceste zile in Romania sunt niste bastarzi. Nimic nu este legitim! Si pana la urma nici moral.
Doar daca privim asasinatul politic ca o mare realizare morala.
De ce dorim sange de om politic pentru a ne satisface propriile frustrari? De ce avem satisfactia sa vedem impotenta si disperarea celor care pana de curand erau in fruntea bucatelor.
Oare nu cumva clasa politica de fapt oglindeste exact starea societatii noastre? Ceea ce suntem cu adevarat este si reprezentat in Parlament. Parlamentul este de fapt o uriasa oglinda a poporului roman!
Ne vedem in ea si uneori nu ne place ceea ce vedem. Dar nici nu facem nimic ca sa schimbam starea de fapt.
Si in fond cine este un violator?
Un fost om normal care nu a putut gasi dragostea prin forta iubirii, a cuvantului si a comportamentului.
Si care a ajuns la concluzia ca doar prin forta isi poate indeplini fanteziile. Forta si disperare!
Putem duminica sa devenim si noi partasi la un viol in masa. Chiar daca pentru unii asta ar insemna pedepsirea unui dusman personal! Asa s-a ajuns! Este deja personal!
Sa fugim de la vot este ca si cum am inchide ochii si nu am auzii strigatele de ajutor ale democratiei.
Nu o persoane este violata duminica. Ci chiar esenta si spiritul jocului democratic.
Care spune clar ca un presedinte este ales pentru un mandat complet. Si poate fi suspendat doar pentru lucruri grave. Si care tin de Romania.
Nu tin de o vremelnica majoritate parlamentara!
Sa violati bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu