Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 iulie 2012

Animal politic in libertate!

Inchis in cusca echidistantei de la Cotroceni nu putea sari la grumazul adversarilor si nu prea putea sa schimbe balanta puterii.
Asa ca stand si judecand la rece ce am observat.
Partidul al carui tatic este si a fost, este in cadere libera. Planul A cu impunerea ca pupil al lui MRU nu a avut timpul necesar pentru a ecloza. USL s-a regrupat masiv si a captat toata atentia electoratului. Mass-media nefavorabila este acum si mai nefavorabila.
Cine putea sa lupte pentru el si pentru PDL? Cam nimeni la orizontul politic de dreapta si centru-dreapta (parca mai conteaza dreapta si stanga)!
Asa ca singura sansa era sa rupa lanturile functiei si sa poate sa evadeze in popor si mai ales sa umple ecranele TV. Si asta sa para ca o lovitura marsava si diabolica!
A pasat functia de premier lui Copiica si a asteptat ca  evenimentele sa-si urmeze cursul natural  . Adica nu a fost un naiv care credea in convietuire. Stia ca la capatul numirii lui Copiica sta suspendarea. A fost clar raportul de forte inca din ziua motiunii de cenzura.
Singura solutie pentru a drege busuiocul era sa se suie el pe un cal alb si sa fie vajnicul aparator al valorilor democratice si mai ales sa fie partenerul prea-iubit de UE!
Cand timpul va trece si Referendumul nu va avea participarea necesara pentru a putea fi validat si el va reveni in "fonctie" "revergorat", multa lume va incepe sa observa ca a fost un scenariu. Si chiar unul bun. Care a inceput cu numirea lui Copiica,cu palgiatul, cu pregatirea avionului pentru Bruxelles (cu toate ca nu intentiona sa mearga si astfel sa-l incrimineze clar pe Copiica), cu sentinta lui Nastase ( a avut informatii despre deznodamant) si cu SIE care a torpilat presa internationala si cancelariile europene cu informatii lacrimogene.
In acest timp si-a marcat terenul de lupta prin improscare cu lichidul masculului alfa pe unde a apucat.
Cine crede ca Traienel este oaia si Somnorici si Copiici sunt lupii nu prea a vazut nici oi nici lupi in realitate!
A fost pana la urma un Referendum cu final anuntat! Pentru cunoscatori!
Si pentru toti prostii care au oftat de dorul democratiei si au fost la un pas de infarct.
Mai usor ca pana la urma nu sunteti decat o masa de manevra!
Sunt interese mult prea mari in joc si economice si militare incat un Referendum sa decida situatia geopolitica in flancul Sud-Estic!
Maturizati-va si voi! Ce naiba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu