Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 iulie 2012

Carantina

Ati vazut ce se intampla cand o epidemie da buzna in Europa. Oamenii isi pun o masca pe gura sa nu se infecteze. Daca va uitati cu atentie toti oficialii europeni parca au acum o masca la gura cand vorbesc cu actualii oficiali romani. Si cand se da mana se face asta fara entuziasm si dupa aceea se spala bine mana. Si asta pentru a nu se infecta cu noua epidemie inceputa prin Austria lui Haider, continuata prin  Ungaria lui Orban si ajunsa prin Romania lui Somnorici si Copiici.
Acum toata lumea vorbeste despre un diagnostic ignorat. Pur si simplu nu eram pregatiti sa intram in clubul lor. Clubul natiunilor democratice. Si nu neaparat care respecta litera democratiei ci si spiritul democratic.
Devenim cu fiecare clipa niste procrisi si toata lumea tinde sa dea dreptate Olandei care ne-a citit mai bine. Si care acum poate poza in cel mai bun diagnostician politic european. Culmea ironiei este ca si Olanda sufera de derapaje nedemocratice!
Asa ca pe nesimtite, vom ajunge sa fim dar sa nu fim in Europa si sa contam dar de fapt sa nu mai contam in luarea nici unei decizii si ca si fondurile alocate Romaniei sa se topeasca incet-incet.
Caci asta ne paste.
O CARANTINA!
Nerostita si nepromulgata!
Dar omniprezenta si dureroasa!
Se pare ca doar 5 ani si jumatate am putut sa ne prefacem ca democratia chiar conteaza.
Si asta, vrem nu vrem, a fost pe vremea Suspendatului!
Ce nume de conducatori lasam in istorie:
Impuscatul;
Tatal Mineriadelor;
Invinsul Sistemului,
Si acum
Dublu Supendatul Definitv!
Asta vrem?
Asta o sa primim!
Si o carantina de la UE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu