Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 martie 2012

Statul politienesc!

Am trait sa o aud si pe asta. Un organ de partid si de stat este stresat ca se intercepteaza telefoanele. Si pe motiv ca nu mai vrea nici un pic presedinte politist da fuguta in barcuta politicii imaculate. Si daca acum este un stat politienesc pe vremea lui Nastase ce era? Un stat mafiot cumva?
Pana sa avem un stat de drept mai avem inca de oscilat intre stat politinesc si stat mafiot, sau eventual un amestec la toate nivelurile intre cele doua forme de statalitate cunoscute si indragite de romani.
Sa ma lamuresc!
Se pare ca la alegeri o sa iasa BOMBO! Primii vizati de noul DNA (mult mai curat si cu putere de curatare mult mai mare) vor fi exact cei din UNPR si PDL si chiar si UDMR.  Si atunci saracul Boldea a dat si el o fugutza sa aranjeze apele pentru UNPR prin CONGO! Si de frica politistilor africani a revenit repejor in bratele tatucului aspru si corect. Intocmai ca o intoarcere a unui fiu risipitor. Cum oare nu a reusit si Fruzaverde sa ajunga la o intelegere cu tatucul aspru si corect.
Nu cred in coincidente. Ieri la stiri am auzit de o descindere DIICOT Timis prin Caras - Severin dupa ceva droguri. Oare cine este PCJ Caras? AAAAAAAAAAAAAAA!
Se pregateste ceva dosar DNA? Si oare cu vamesii de la vama cu Serbia ce se mai aude? AAAAAAAAA!
Deci vom auzi in curand de dosar!
BINE!
Ce am inteles eu din toata tevatura din ultimii ani.
NIMENI NU ESTE FERIT DE DNA!
Cred sincer in treaba asta. Daca ai calcat pe bec si te prind baietii nu mai intervine nimeni. Cu toate astea Monica Ridzi, Solomon si o multime de alti portocalii au crezut contrariu. Si au simtit ca nu e de gluma.
Asa ca prefer statul politienesc statului mafiot.
Macar temporar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu