Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 martie 2012

Ce a vorbit Basescu cu Medvedev

O discutie de cateva minute.
Iata ce am auzit eu!
Ar fi vorba de gazul furnizat de Gazprom si de pretul mare cu care il importa Romania in comparatie cu gazul de sist:
      "Vă pot spune că este perfect localizat, că în orice moment se poate declanşa operaţiunea de extragere a lui. Vă pot spune că nu avem niciun interes să se producă o extragere a lui acum , pentru că este în interesul nostru ca un cetăţean român să fie protejat de riscurile crizei gazului pe timp de iarna precum sufera alte state.Obiectivul nostru este ca gazul de sist să vină prin intermediul autorităţilor române, pentru a preveni o tranzitie pe teritoriul unui stat străin. Şi sper să reuşim să-l atingem."
Cred ca aceste vorbe usor plagiate vor avea acelasi efect ca si asupra lui Boldea. 
Dar oare lasand gluma la o parte ce mesaj subliminal a lansat Presedintele de l-a adus pe Boldea inapoi. Ce i-a fost iertat? Care este pretul revenirii lui.
Cand este vorba de operatiuni externe (adica SIE) sunt mereu socat. La fel ca in cazul rapirii ziaristilor totul este invaluit in mister. Ce a mai ramas in constiinta publica este un Presedinte puternic care isi imbratiseaza cetatenii! Restul este deja istorie. Nu este asa dl. Omar Hayssam ?
Am fost la Seul in grupul celor 32 de state care au tehnologie nucleara activa. Doar 10 au si cea militara activa. Adica au cel putin cateva bombe atomice. Sa le recapitulam: USA, Rusia, Franta, Anglia, China, India, Pakistan, Africa de Sud, Israel si Koreea de Nord.
Acum la usa bate foarte puternic IRANUL.
Sa vedem ce se va intampla pana la vara.
Campia Armaghedonului este oare un mesaj din trecut spre viitor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu